Пореден зрелищен екшън се е разиграл в Дивия Северозапад вчера.

...
Пореден зрелищен екшън се е разиграл в Дивия Северозапад вчера.
Коментари Харесай

Пореден екшън в дивия Северозапад

Пореден зрелищен екшън се е разиграл в Дивия Северозапад през вчерашния ден. Мъж е бил пребит с лопата в личния си дом, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Случката е станала измежду бял ден, малко след 18.30 часа, в монтанското село Дългоделци. 62-годишен локален гражданин бил в двора на дома си, когато от там минал 54-годишният А.И. от ботевградското село Трудовец. Между двамата мъже зародил пикантен скандал.

В разгара на свадата другоселецът нахлул в парцела на своя конкурент. Той сграбчил оставена наоколо лопата и почнал крепко да постанова с дръжката по-възрастния мъж по главата и тялото.

Свидетели на багра съумели да разтърват двамата и подали сигнал в полицията и в спешна помощ. Линейка откарала потърпевшия мъж в ломската болница, а ченгета се заели да разплитат случая.

В резултат на мелето, 62-годишният е със счупена лява ръка в региона на предмишницата. Биячът му пък е арестуван и тикнат в ареста. Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР