Пореден входящ трансфер реализира Лудогорец. Десеткратният шампион на България привлече

...
Пореден входящ трансфер реализира Лудогорец. Десеткратният шампион на България привлече
Коментари Харесай

Лудогорец няма спирка, обяви нов любопитен трансфер

Пореден входящ трансфер осъществя Лудогорец. Десеткратният първенец на България притегли израелския ляв бранител Дени Групер. Ръководствата на Лудогорец и Апоел (Тел Авив) завършиха договорката в последните часове на трансферния прозорец. Групер мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес проби и към този момент е в Разград, където стартира тренировки с новия си тим. Защитникът ще бъде показан пред медиите дружно с другото ново попълнения Тиаго в сряда (2 март) в 11,30 ч. на "Хювефарма Арена ".

"Щастлив съм от този трансфер. Надявам се да оправдая доверието на всички в новия ми тим ", съобщи Дени Групер, който ще играе с номер 14.

Роденият на 16 март 1999 година футболист, който е с румънски корени, е младеж на Макаби (Хайфа), като играе също по този начин в школите на Апоел (Хайфа) и Ирони Нешер. Първият му тим в професионалния футбол е Апоел (Афула), за който записва 30 мача и 4 гола в интервала 2018-2019 година В идващите три години Групер играе за Апоел (Тел Авив). С екипа на отбора от столицата на Израел бранителят има 50 мача и 2 гола.

Дени Групер е записал още осем мача за младежкия народен тим на Израел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР