Пореден ужас са преживели хората от Каравелово вчера. Психично болният

...
Пореден ужас са преживели хората от Каравелово вчера. Психично болният
Коментари Харесай

Бай Недялко Дон Жуан-а криел цяло снаряжение в дома си

Пореден смут са претърпели хората от Каравелово през вчерашния ден. Психично болният Недялко Комитов е бил задържан. Според съседите през вчерашния ден от вкъщи му били чути изстрели и комшии подали сигнал в полицията, обезпокоени за живота си, заяви "Карлово.тв ".

Според проверяващите обаче изстрели не имало, само че те отишли на обиск поради подаден сигнал. Две седмици преди този момент от двора на Комитов се чула стрелба, локалните звъннали на 112, само че било открито, че 70-годишният бай Недялко гърмял с пиратки.

Вчера бил подхванат обиск, в дома на болния мъж били открити и конфискувани голям брой оръжия и боеприприпаси. Сред тях са три пушки и една карабина, една цев, един затвор и сума ти патрони. Всички пушкала са противозаконни. От полицията оповестиха, че е формирано към този момент досъдебно произвеждане.

Местните са обезпокоени, тъй като Недялко не си пиел постоянно хапчетата, макар, че жена му го направлявала. Лежал няколко пъти в психиатрия, само че и това не помогнало. Страхуват се, когато стане нападателен, да не насочи оръжие към някого и да стане огромна пакост. Освен това към Комитов има подадени пет тъжби от дами на междинна възраст от селото.

Те се оплакват, че Недялко се правел на Дон Жуан и непрекъснато им отправял полови оферти и ги тормозил. Ходел по кметството в Каравелово и прилежащите села и губел времето на кметовете, като им наливал ум в главите какво и по какъв начин да създадат.

Преди години Недялко насочил пушка към жена си и желал да я гърми. Тогава тя подала сигнал в полицията и още веднъж били конфискувани няколко пушки. Мъжът не има позволение за владеене на оръжие. Каравеловци се чудят от къде тогава и за какво съселянинът им къта такова в дома си. Важна детайлност е, че преди да се пенсионира, Комитов е работил в оръжейния цех на ВМЗ Сопот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР