Пореден трансфер е направил Спортист Своге. През тази седмица към

...
Пореден трансфер е направил Спортист Своге. През тази седмица към
Коментари Харесай

Спортист привлече Пушката

Пореден трансфер е направил Спортист Своге. През тази седмица към отбора на Петър Колев се включил бранителят Мирослав Пушкаров – Пушката. Той към този момент е подписал контракт и е картотекиран в БФС, само че не отпътува през вчерашния ден с групата на тима за Монтана. 27-годишният пловдивчанин се нуждае от най-малко една цялостна седмица тренировки с новите си съотборници, с цел да навакса с подготовката.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Пушкаров за последно бе част от втородивизионния словашки Похроние, където при започване на престоя си треньор му беше някогашният футболист на Миньор Перник Петър Лерант. Преди това футболистът игра с триумф в Исландия и Литва. В началото на 2021 година бе близо и до контракт с Локо Пд. Иначе кариерата на Пушката в България включва интервали в родния Марица, Пирин Благоевград и Добруджа.

Желанието на треньора на Спортист Петър Колев е било да укрепи състава с още един умел играч. Миналата седмица в Своге дойде и следващият млад гений. Нападателят Борислав Димитров бе преотстъпен от Славия и даже дебютира при успеха с 1:0 над дублиращия тим на Ботев Пловдив в предходния кръг. Той влезе като запаса на голмайстора в оня дуел Георги Николов, на който му прилоша още през първото полувреме. Спортист се раздели с шестима съществени футболисти от есенния дял и в този момент на процедура гради нов тим.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР