Пореден топ влогър се издъни брутално като певец. Става въпрос

...
Пореден топ влогър се издъни брутално като певец. Става въпрос
Коментари Харесай

Топ Влогъри Се Дънят С Песни, Защо Всички Искат Да Пеят?

Пореден топ влогър се издъни брутално като артист. Става въпрос за Боян Тодоров, който за броени месеци доби голяма известност измежду невръстните ни сънародници и е следван от над 170 000 консуматори в YouTube.

За да последва образеца на по-дъртите си “колеги” той също записа ария. “Къде са момичетата” се оказа антоним на занимателните видеа, с който провокира усмивки.

От видеото излиза наяве, че Боян има нулев гений като реализатор и не би трябвало да се занимава с музика, най-малко като артист. Това го поучават и феновете му, които са в потрес от осъществяването. Все отново има и положителни от най-върлите му почитатели, които поименно бяха харесани от самия влогър.



Боян Тодоров добива известността с помощта на своята майка, която постоянно се включва във видеата му. Двамата си вършат брутални мизерии под формата на пранкове, а задачата е постигане на огромна публика и по-голяма продажба на тениски.

В момента майка и наследник в компанията на още няколко влогъри обикалят из страната за почитател срещи. На тях участват стотици деца и посрещат Боян като Джъстин Бийбър. Срещите също са за доходи, само че този път от търговски центрове.

Славата и облагата стимулират младите да се развиват и по тази причина всички влогъри желаят да издават книги и да стават артисти. Само преди седмици и различен влогър избухна с ария, която също е много залязваща, а повода е липса на певчески гений. Става въпрос за Дени и песента “Връзката прекъсна”.



През годините доста влогъри пропяха, измежду тях са Павел Колев и Ицака, Пик Пук, който стана Васето и гаджето му Никол, Чоко, Балан… 80% от тях са музикални инвалиди, само че пък многото им почитатели съумяват да им задоволят потребностите.

Разбира се, тук става въпрос само за малолетни консуматори, надали някой работещ или възрастен е чувал за тях. Съответно главните им доходи идват от продажбата на тениски, чаши и книги.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР