Пореден снежен капан за отбора на Реал Мадрид. Футболисти и

...
Пореден снежен капан за отбора на Реал Мадрид. Футболисти и
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид отново попадна в снежен капан

Пореден снежен капан за тима на " Реал " Мадрид. Футболисти и треньори не могат да се приберат в столицата на Испания поради възбрана за кацане на летище " Барахас ".

Estamos coordinando con las aerolíneas el listado de posibles salidas hoy desde la T4 y T4S del Aeropuerto Adolfo Suárez -.
No habrá salidas desde las terminales T1-2-3.
Solo podrán operar aquellas que tienen la aeronave ya en el Aeropuerto.
(Hilo)
— Aena (@aena)

Снежните инциденти за отбора на Зинедин Зидан наподобява нямат край. В петък вечер футболистите се качиха в самолета за Памплона, само че се наложи да чакат 3 часа на пистата, защото тя беше заледена. Очаквано многомилионните звезди бяха недоволни от това закъснение. Появиха се и апели мачът да бъде анулиран за друга дата, когато времето го разрешава. Той обаче се организира по проект и приключи 0:0, като " Реал " пропусна да оглави класирането.

Днес отборът остава в Памплона и на следващия ден ще лети за Малага, където ще играе с " Атлетик " Билбао в полуфинал за Суперкупата на Испания. Мачът е в четвъртък и ще се излъчи директно по bTV Action. Ден по-рано е конфликтът сред " Барселона " и " Реал Сосиедад ", а финалът е в неделя от 21:30 ч. по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР