Пореден слух за Брад Пит и Дженифър Анистън хвърли Холивуд

...
Пореден слух за Брад Пит и Дженифър Анистън хвърли Холивуд
Коментари Харесай

Пит и Анистън с близнаци от сурогатна майка?

Пореден слух за Брад Пит и Дженифър Анистън хвърли Холивуд в див екстаз в разгара на пандемията -  някогашните съпрузи, за които от дълго време се приказва, че ще се съберат още веднъж за наслада на целия свят, се били сдобили с близнаци от сурогатна майка. В следващата интрига към звездите е забъркана 37-годишната Мишел Рос - дамата, която преди време е износила близначките на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик. Тя се е похвалила във Facebook с още една двойка бебета, момче и момиче. Те са се появили на бял свят в болница в щата Охайо. Рос обаче не споделя кои са биологичните родители.   

„ Брад Пит и Дженифър Анистън в последно време стопираха да разясняват персоналния си живот даже пред най-близките си. Това подсказва, че те към момента не са подготвени да оповестят какво им се случва. Знае се, че още преди да се разведат през 2005-а поради Анджелина Джоли, са се подложили на доста проучвания, а по-късно са обсъждали сурогатното майчинство, ощастливило много дами към тях – Елизабет Банкс, Никол Кидман, Сара Джесика Паркър “, е споделил неизвестен източник от Холивуд. Пак съгласно него Анистън наскоро е признала в камерно обграждане, че обмисля вид да потърси сурогатна майка за бъдещото си отроче. Тя е била насърчена и от фамозния  водещ Джими Фелън и жена му Нанси, които към този момент имат две дъщери, родени от „ вътрешност чартърен “.        

Междувременно стана ясно, че Брад Пит и Анджелина Джоли най-сетне са се споразумяли по една от доста противоречивите и яростни алтернативи в тяхното бракоразводно дело. Джоли се е съгласила с някогашния си, че петте им деца би трябвало да посещават елементарни учебни заведения и гимназии. Доскоро мисис Смит настояваше частни учители да образоват в домашна конюнктура наследниците Пит-Джоли. Първородният Мадокс, който предизвика първия обществен скандал сред родителите си, към този момент е студент в университета в Сеул.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР