Пореден случай на вандалско отношетие към тротинетки, използвани за споделено

...
Пореден случай на вандалско отношетие към тротинетки, използвани за споделено
Коментари Харесай

Появиха се тротинетки на една река разстояние СНИМКИ

Пореден случай на вандалско отношетие към тротинетки, употребявани за споделено пътешестване в София. Този път транспортните средства се озоваха в канала на река.

Случаят надалеч не е казус, откакто за времето, в което услугата работи у нас, тротинетки бяха намирани под дърво и камък. От мътните води на Марица, че даже и до клоните на дървета. За захвърлянето им в кофи за боклук и по зелени площи би трябвало ли изобщо да загатваме? Подобни случаи надалеч не бяха необичайност.

За следващият случай сигнализира столичанин, който се натъкнал на една от тях в коритото на река.

" На една река разстояние ", отбелязва Васил Т. Ситуацията съществено отвращение от простъпката на анонимните вандали. Повечето жители са на мнение, че проявата е дело на деца. Като хората считат, че сходно действие е симптом на изчезнало образование. Столичани считат, че виновни в тази ситуация са и родителите на хулиганите, които не са ги научили да зачитат нормине на обществото. Вижте някои от мненията на жителите, изразени в мрежата:

" И аз съм виждала захвърлени и в контейнера за отпадък. Какво е това схващане и какво е удовлетворението да правиш неприятно? ", чуди се Петя И.

" Това нехайството на българина,виждам ги на всички места из София зарязани посред улицата ", прибавя Катерина И.

" Коги ти си в игралната зала или гледаш мач, или пиеш бира, до момента в който детето ти се " възпитава " от другите деца, а не от фамилията си. От 98% от тях нищо хубаво няма да копира ", счита Николай Б.

" Ами обвинявйте себе си, тъй като такова образование сте дали на децата си ", счита Йордан В.

" Глупава работа, хората вършат улеснение и услуга за нас ", прибавя Димитър Д.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР