Пореден случай на прегазено от шофьор животно - този път

...
Пореден случай на прегазено от шофьор животно - този път
Коментари Харесай

Жестокост! Шофьор прегази куче в Стара Загора

Пореден случай на прегазено от водач животно - този път действието се развива в Стара Загора.

Любака Карагяуров твърди, че шофьор е прегазил кучето му, като това се е случило на междублоково пространство.

Мъжът написа в обществената мрежа Фейсбук, че разполага със записи от камери за видеонаблюдение, на които се вижда колата, която е блъснала домашния му любим.

" Знам, че доста от Старозагорците евентуално ще погледнат с негативни усеща на тази обява, само че се надявам да се задържи за известно време. Пиша я освен от горест, и не диря съчувствие, само че ми се желае да обръщате повече внимание на протичащото се около вас.

Днес умря едно благо животно, животно, което през задачите си 16 години и половина не беше наранило никого, макар, че беше изтърпяло не малко, напълно умерено мога да настоявам даже, че е едно от най-умните животни в града...

За жал, то не умря от ествествена гибел, беше прегазена и то не на улица, а на междублоково пространство, на права, която даже няма име с цел да бъде наречена улица и то даже единствено на съответното място, необятно, надалеч от завой с цел да не бъде забелязано.

Прекоси съвсем половин Европа единствено с една светеща каишка, само че откри гибелта си, тъкмо там от където стартира нейния живот ", написа той.

Не е известно дали мъжът е подал сигнал на тел. 112.



Мъжът показва още, че на мястото на което е било блъснато кучето му, постоянно се събират дребни деца:

" Днес беше тя - на следващия ден евентуално ще е някое дете. Човекът, който я прекази не просто не я е видял, той просто не е гледал, това е на повече от 5 метра от завоя. Става дума за 20 метровата права, която е от южната стана на Икономическия Техникум.

Записът от камерите са свалени и идеално се вижда, че този човек, даже форсира, минава бързо, за проклетите 20 метра, които въобще може да вземе. И къде отива? Защо просто не спре на паргинга, ами би трябвало да отиде допустимо най-близо с автмобоила си, може би го е боязън, че в случай че стъпи на земята ще си счупи някой крайник. Или не знае по какъв начин се върви?!

Тя беше куче, което можеше да живее още, още няколко години. Утре този човек отново ще каже: " Ами, аз не го видях " за някое дете ", приключва обявата си Любака Карагяуров.

Той прикачи фотоси на кучето си, а под поста му заваляха съболезнователни мнения.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР