Пореден случай на отровени кучета у нас, този път случката

...
Пореден случай на отровени кучета у нас, този път случката
Коментари Харесай

Масово отравяне на кучета пред очите на деца в Перник, общината не взима мерки

Пореден случай на отровени кучета у нас, този път случката се развива пред очите на деца, освен това наоколо до учебно заведение, на детска площадка в Перник.
Случило се е пред погледите на доста деца. Самите деца и се обадиха, че едно куче е било с пяна и умирало, това се случва на детска площадка. Аз пристигнах, подадох сигнал на 112, може би в 9 без 15. Отношението на индивида, поел сигнала, беше непоносимо. Не пристигна нито полиция, нито служите от общината повече от час. Кучетата бяха 14, 6-7 от тях са домашни. Това описа пред bTV учителка, работеща в близкото учебно заведение.
Според живеещи в пернишкия квартал " някой е решил да вземе нещата в свои ръце ". Стрелят по кучета, убиват ги. Това е следващото натравяне в Перник. Хората взимат нещата в свои ръце - примитивните убиват кучета. Намерихме примамки - отровена храна. Хората се тормозят, че децата им са към кучета, само че не са обезпокоени обаче, че стават очевидците на мъката на животните, описват хората.
Опитах се да се свържа с общината. Уговарях си среща с зам.-кмета по сигурността. Когато кажа, че казусът е обвързван с кучета, никой не идва на срещата. Разиграват ни. Опасно е за здравето на всички. Те не прибират умрели трупове, както остава за живи кучетата, съобщи един от живущите в квартала.
От общината обявиха, че взимат ограничения, хората обаче настояват друго.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР