Пореден случай на напрежение в детска градина – този път

...
Пореден случай на напрежение в детска градина – този път
Коментари Харесай

Скандал в Пловдивска детска градина - използвано ли е дете за битка за власт?

Пореден случай на напрежение в детска градина – този път в Пловдив. Става въпрос за детска градина " Мир ".
Какъв е казусът? Подадена е тъжба от родители, че синът им бил каран да мие тоалетната за наказване. Жалбата е против две служителки на градината, в това число възпитателка.
Днес сутринта, обаче, родители се събраха пред градината, с цел да защитят служителките. Мнението на тези родители е, че директорката на градината не се е справила със отговорностите си в ръководството на личния състав. " Директорката излъга 25 родители, че ще си подаде оставката, само че не го направи ", сподели една от майките, която беше безапелационна, че събралите се хора желаят да защитят учителите, тъй като са удовлетворени от тях. Родители настояват и, че въпросното момченце – Любчо, било по-агресивно и проблематично, само че нещата, съгласно тях, вървели като цяло обикновено.
" Не съм карала Любчо да мие тоалетната, не мога да принудя тези деца нещо срещу тяхното предпочитание, те се образоват по метода " Монтесори ", съобщи служителката, която е упрекната. Тя беше показана с името вуйна Стефи от Българска национална телевизия. Въпросната служителка твърди, че била принудена от директорката да си подаде молбата за овакантяване.
Директорката сега е в отпуск по болничен, а Пловдивска община разпореди цялостна инспекция.
" Искаме хората да схванат, че казусът е директорката, няма проблем с детето ", безапелационни бяха протестиращи родители, които настояват, че за два месеца директорката " подготвила " много хора да изоставен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР