Пореден случай на нападение над медик от спешна помощ в

...
Пореден случай на нападение над медик от спешна помощ в
Коментари Харесай

Отново нападение над лекар, този път в Горна Оряховица

Пореден случай на нахлуване над доктор от незабавна помощ в Горна Оряховица, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.
35-годишна жена от ромски генезис атакува фелдшерка, до момента в който преглеждала детето ѝ. Колегите ѝ в незабавна помощ, обмислят подаването на групова оставка, защото това е следващ случай, в който някой от тях е атакуван по време на работа.
Инцидентът е от неделя. През нощта, след сигнал на телефон 112 в незабавното поделение на болничното заведение в Горна Оряховица е докарано 5-месечно бебе с присъщ недостатък на сърцето и с висока температура. На промяна по това време е фелдшерът Наталия Армянова.
„ Педиатърът преценя, че би трябвало да се транспортира до СПО – Велико Търново, защото в Търново може да му окажат по-голямо лекуване. Аз трябваше да превозвам бебето с майката. Вратата я чухте по какъв начин се отваря и затваря, чува се едно хлопане и тя се развика майката, за какво ѝ тропам под носа”, описа Наталия Армянова.
Заради хлопащата врата 35-годишната майка – Звезда, блъснала фелдшера с телефон и безусловно разрушила устата ѝ. „ Телесните контузии не са толкоз страшни колкото психическите”, сподели още фелдшерката.
Наталия Армянова през днешния ден подаде молба за овакантяване и е безапелационна, че повече в никакъв случай не би се върнала към лекарската специалност. Тъй като това не е първият случай, в който доктор от незабавното поделение на Горна Оряховица е атакуван по време на работата.
По случая с нападението на медицинския фелдшер Наталия Армянова е формирано бързо произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР