Пореден случай на домашно насилие се е разиграл в Пловдив.

...
Пореден случай на домашно насилие се е разиграл в Пловдив.
Коментари Харесай

Пореден случай на домашно насилие в Пловдив: Мъж преби жена си, задържаха го

Пореден случай на домашно принуждение се е разиграл в Пловдив. 53-годишен пловдивчанин бе арестуван, откакто е пребил дамата, с която съжителства. В неделя сутринта чиновници от Второ районно реагирали на сигнала, подаден от пострадалата. Срещу мъжа е формирано досъдебно произвеждане. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.
Прочетете още
Припомняме, че преди няколко дни тийнейджър  наби майка си и баба си в ЖК " Христо Смирненски "  . След нанесения побой 18-годишният Станислав Огнянов бе отведен във Второ районно управление (на МВР), а по информация на прокуратурата тормозът против настойниците му е бил систематичен.

Междувременно насилието по улиците в Пловдив също продължава. Двама младежи се озоваха в полицейския арест за хулиганска демонстрация, откакто в петък четирима чиновници от Общинско дружество „ Градини и паркове “ се оплакали в Трето районно, че до момента в който работели на ул. „ Галилей “ в регионалния град били нападнати с удари от двама непознати.

За малко служителите на реда открили причинителите – 20-годишни пловдивчани, единият с криминалистична регистрация за сходно действие. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди.

Преди дни сходна обстановка се бе разиграла в „ Арман махала “.Служител на „ Чистота “ е бил атакуван и ударен от сгресивен и пийнал мъж, до момента в който извършва служебните си отговорности. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР