Пореден случай на деца, които се бият, а други ги

...
Пореден случай на деца, които се бият, а други ги
Коментари Харесай

ВИДЕО Дивашка агресия между деца, млатят момче с увреждания в Монтанско

Пореден случай на деца, които се бият, а други ги снимат. Случаят е станал при започване на януари в Монтана, само че едвам преди ден стига до родителите.

Майката на едно от сбилите се момчета разяснява, че повода за побоя е увреждането на сина й по рождение.

" Детето ми има малформация на едната ушна мида. Това поражда експанзия та. Децата ни се избиват като кучета, те са отражение на обществото. Никоя майка не би трябвало да вижда сина си пребит. До смъртен случай ли би трябвало да се стигне, с цел да обърнем внимание? Момчето, което го е било е споделило, че ще му откъсне и другото ухо ", уточни тя пред Нова тв.

Според чичото на другия възпитаник - Ненко Василев, обаче, момиче е станало мотив за сбиването.

" След Нова година двамата са говорили по телефона и са се обиждали поради момиче. На 6 януари племенникът ми е бил с негов другар в региона на една детска градина. Въпросното момче идва с 10-15 деца. Предизвикват го да се бие. В началото на клипа се вижда, че агресорът е другото момче ", упорства Василев.

" Ако майката на потърпевшото дете е подала тъжба, полицията би трябвало да си свърши работата. Прокуратурата би трябвало да реши какво да се случи. Крайна инстанция - локалната комисия за противообществени прояви. Няма санкции. Трябва да си зададем въпроса за какво сходни неща се случват? ", попита на собствен ред Мария Щуманска, специалист в Община Монтана.

От полицията оповестиха, че от Детска педагогическа стая ще работят по случая. Предстои и разпит на децата.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР