Пореден случай на безпричинна агресия. Този път от двама полски

...
Пореден случай на безпричинна агресия. Този път от двама полски
Коментари Харесай

Полски туристи пребиха младеж в Цар Калоян

Пореден случай на безпричинна експанзия. Този път от двама полски туристи, нанесли побой на юноша на бензиностанция в град Цар Калоян. Прокуратурата ще желае най-тежката мярка задържане под стража за причинителите, заяви Българска национална телевизия. Ето още от представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Днес към 12 часа на бензиностанция в град Цар Калоян е зародил случай, при който двама полски туристи и двамата на към по 20 години са нанесли неоснователен побой над момче, което е зареждало бензин. Като двете лица от полски генезис са се придвижвали с рейс, който в действителност е спрял на тази бензиностанция в Цар Калоян да зареди, разкри Румяна Арнаудова.

В резултат на множеството удари с ръка и крайници по главата и тялото на момчето, той е получил фрактура на носа и голям брой леки телесни повреди по тялото и главата. Районната прокуратура в Разград е почнала неотложно досъдебно произвеждане. Двете лица са арестувани. Повдигнати са им обвинявания за безчинство, съпроводено с изключителна смелост и цинизъм и за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. Ще бъдат арестувани за 72 часа и ще желаяме най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража в идващите дни, посочи представителят на основния прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР