Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. За случая алармира

...
Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. За случая алармира
Коментари Харесай

Връх на наглостта! Тарикат затапи тротоар с „Пасат“-а си във Враца

Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. За случая сигнализира майка от града, която изпрати фотоси за рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews.
На фрагмента ясно се вижда по какъв начин лек автомобил „ Пасат “ е паркиран на тротоара на улица „ Околчица “ в регионалния град. Зад него е спрян и различен автомобил, още веднъж на обозначеното за пешеходци място. Той обаче е спрял компактно до оградата, което въпреки всичко разрешава потреблението на тротоара по предопределение.
Фрапиращото в тази ситуация е, че „ Фолксваген “-ът пречи на вярното и безвредно прекосяване на пешеходците. Част от тях са майки с дребни деца и колички, за които прекосяването в тази ситуация е същинско тестване.
„ Тук колите се движат с по-висока скорост, а аз би трябвало да сляза с дребното дете на пътното платно, тъй като тарикатите ги мързи да употребяват гаражите си! Всеки ден паркират по този начин, за това заобикалям. “, оплака се възмутената майка.
Жената приканва органите на полицията да вземат нужните ограничения и да санкционират нарушителя с цялата тежест на закона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР