Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани вчера. Възмутен жител

...
Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани вчера. Възмутен жител
Коментари Харесай

Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца /снимки/

Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани през вчерашния ден. Възмутен гражданин на града изпрати за рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews фрагменти, показващи голямата безочливост на водач на джип със софийска регистрация.
Снимките са направени през вчерашния ден по обяд на бул. „ Христо Ботев “ пред офиса на „ Easy Pay “. На тях се вижда спрян по средата на тротоара „ Нисан “. Изглежда водачът е бил много смутен, че ще измине няколко крачки допълнително, че е паркирал по този метод. Вместо да спре от другата страна на улицата, както всички останали, наглецът най-безцеремонно качил возилото си на тротоара, препречвайки пътя на пешеходците.
„ Това е новият рекордьор по безочливо паркиране! Как да стане прекосяването през тротоара? До по кое време ще продължава това безумство “, пита се възмутеният врачанин.
Това е следващото доказателство, че някои водачи нямат никакво почитание към разпоредбите за придвижване и не се тормозят, че заплашват с дейностите си живота на близките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР