Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. Възмутен жител на

...
Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. Възмутен жител на
Коментари Харесай

Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца /снимки/

Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. Възмутен гражданин на града изпрати за рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews фрагменти, показващи голямата безочливост на врачански водач.
Снимките са направени на ул. „ Трайко Китанчев “ до ДНА. На тях се вижда спряно по средата на тротоара „ Мицубиши “, тъкмо след знак забраняващ паркирането и престоя.
Знаците очевидно не значат нищо за въпросния водач, тъй като по думите на читателя ни колата стои закотвена на тротоара от три дни. Вместо да спре на паркинга наоколо, както всички останали, наглецът най-безцеремонно качил возилото си на тротоара, препречвайки пътя на пешеходците.
„ Това е новият рекордьор по безочливо паркиране! Как да стане прекосяването през тротоара? До по кое време ще продължава това безумство? Колата седи на същото място без да е мърдана към този момент 3-ти ден, а знакът е тъкмо пред него. Спрял е безусловно върху тротоара и хората го заобикалят минавайки по шосето “, възмущава се читателят ни.
Това е следващото доказателство, че някои водачи нямат никакво почитание към разпоредбите за придвижване и не се тормозят, че заплашват с дейностите си живота на близките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР