Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи агенция BulNews.

...
Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Безобразие! Вижте как паркира пред „Кауфланд“ във Видин колата си поредният наглец /снимки/

Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи организация BulNews. Възмутен гражданин на града е снимал наглец, зарязал колата си по безразсъден метод пред хипермаркет „ Кауфланд “. Кадрите с безотговорното държание на мъжа, решил, че може да паркира както си изиска, бяха публикувани в обществените мрежи, където провокираха вълна от отвращение.
Снимките са направени в пиков час. Тогава водачът спрял колата си по безразсъден метод и без да се тормози си общувал с познати. Возилото е оставено на средата на едно от платната за придвижване пред входа на магазина и попречило прекосяването на другите клиенти на хипермаркета.
„ Свиркат му, вършат му забележки, само че той не се мести! Не го интересуват другите! “, написа мъжът, който е направил фотосите на наглеца.
Възмутени видинчани незабавно оферират метод тарикатът да си получи заслуженото: „ Няма ли кой да го блъсне и да го пита "Абе ще я местиш ли тая ударена кола? ", а други разясняват, че на някои човеци им идва от вътрешната страна, не го правели преднамерено, а толкоз им били умствените благоприятни условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР