Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи агенция BulNews.

...
Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Поредният наглец! Шофьор паркира „Опел“-а си на тротоар във Видин

Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи организация BulNews. Възмутена жителка на града е снимала наглец, зарязал колата си по безразсъден метод. Кадрите с безотговорното държание на мъжа, решил, че може да паркира както си изиска, бяха публикувани в обществените мрежи, където провокираха вълна от негодувания.
Снимките са направени в събота, по време на пазарния ден в града, когато в региона на пазара е съвсем невероятно да се паркира. Въпреки огромният напор от купувачи и продавачи, наглостта на водача с „ Опел “-а няма никакво опрощение.
„ Доста постоянно посещаваме с мъжа ми съботния пазар и всякога има униформени с камера, снимащи от скъпите фотоси и след това пращат скъпи картички на спрелите на тротоара около блоковете. И тоз го е отнесъл несъмнено “, разяснява друга видинчанка, осведомена по какъв начин действително се санкционират наглите извършители.
На фотоса се вижда по какъв начин водачът се е наместил косо сред други два автомобила и е качил предницата на возилото си на тротоара.
Сега остава тарикатът единствено да чака честитката си от пътна полиция, а съзнателните жители да са спокойни, че наказването не му се е разминало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР