Пореден случай на агресия в университетската болница Канев в Русе.

...
Пореден случай на агресия в университетската болница Канев в Русе.
Коментари Харесай

Пореден случай на агресия в Спешното отделение на болницата в Русе

Пореден случай на експанзия в университетската болница „ Канев ” в Русе. 25-годишен мъж във очевидно нетрезво положение дошъл след среднощ в Спешното поделение с порезни рани на ръката. Медиците ги обработили и му обяснили, че поради положението му, ще бъде опериран на идващия ден. Младежът обаче отказал лекуване, като почнал да наскърбява лекарите и разрушил с крайник вратата на отделението.

Русе

Образувано е досъдебно произвеждане. Началникът на Спешното поделение доктор Юрий Йовков съобщи, че сътрудниците му се сблъскват всеки месец с най-малко по един подобен случай.
Д-р Юрий Йовков, шеф на Спешно поделение в УМБАЛ „ Канев ” Русе: Въпросът не е в счупения инвентар. Той ще се поправи. Искам хората да схванат, какво голямо изпитание коства на тези хора с бели престилки след подобен случай да се концентрират и да си правят работата. Защото тук решаваме човешки ориси. В първия миг човек си споделя – коства ли си, да бъдеш доброжелателен и да получаваш такава компенсация, само че след това си казваш – коства си, положителните хора са повече.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР