Пореден случай на агресия в училище в Пловдив. Инцидентът е

...
Пореден случай на агресия в училище в Пловдив. Инцидентът е
Коментари Харесай

Горещи подробности за гаврата с ученик в пловдивска гимназия ВИДЕО

Пореден случай на експанзия в учебно заведение в Пловдив. Инцидентът е станал по време на междучасие в Гимназията по архитектура, строителство и геодезия, предава Българска национална телевизия.

При него е потърпевш възпитаник и е сниман с телефон и качен в обществена мрежа. На видеото се вижда по какъв начин двама възпитаници провокират собствен съученик да скочи високо и тъкмо, когато момчето е във въздуха, единият от тях удря двата му крайници и момчето пада по тил и чупи ръката си.



"Моят наследник ми се обади в петък в 11 часа и сподели: "Мамо, ела бързо в учебното заведение. Стана случай с мен ". И не ми изясни повече. Аз пристигнах допустимо най-бързо и като пристигнах, госпожа Спасова и класната бяха доста загрижени и ми обясниха какво е станало.

Брутална експанзия в пловдивско школо взриви мрежата

Изпратиха ме към хирургията, с цел да му създадат рентген. Оттам нататък се разбра, че ръката му е счупена, че би трябвало интервенция да му се слагат импланти ", сподели Надежда Паскалева, майка на потърпевшото момче.

Той е знаел, че го карат да скача и е желал да покаже, че може да скочи високо, само че не е знаел, че го снимат и че ще му ритнат краката, сподели майката.

В първия миг неговите съученици са почнали да се смеят, само че по-късно са видели, че е нещо по-сериозно, че ръката му е в неестествена позиция и са се уплашили, добави тя.

Вчера полиция е разпитвала другите две момчета от клипа.



"Двете момчета споделили, че са видели сходен клип в обществените мрежи и са решили, че могат да го приложат на процедура в учебно заведение. Не са си дали сметка, че това е безумна смешка и може да докара до този случай ", сподели Марияна Спасова, шеф на Гимназията по архитектура, строителство и геодезия в Пловдив.

Провинение има, значи би трябвало да има и наказания, безапелационна беше директорката. Тя сподели още, че се е провело съвещание на координационния съвет в учебното заведение.

Процедурата по закона изисква време, в което от управлението на образователното заведение да уведомят "Закрила на детето ".

Проверка по случая има, а документите ще бъдат импортирани в прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР