Пореден случай на агресия над възрастен човек, този път в

...
Пореден случай на агресия над възрастен човек, този път в
Коментари Харесай

Пребитият за 100 лв. дядо в Казанлък има пукната кост на носа

Пореден случай на експанзия над възрастен човек, този път в Казанлък – 77-годишен мъж бе атакуван и обичай измежду бял ден, до момента в който се прибирал от магазина. Освен покупките нападателите взели мобилния телефон и всички пари на индивида – към 100 лв..

Около 13 ч. по обед през вчерашния ден 77-годишният Димитър Димитров се прибирал от магазина с покупки. За по-напряко решил да прекоси през жп линията, при което е бил атакуван.

77-годишният мъж бил ритан и удрян. „ Взеха ми телефона, парите, претърсиха ми всичко. Прибраха всичко и си потеглиха, мен ме оставиха, виках за помощ, само че кой ще ме чуе ”, описа Димитров.

Възрастният човек съумял да се изправи и някак стигнал до първите блокове зад жп линията. Обитателите на блока му донесли вода, обадили се в полицията и на мобилния оператор, с цел да спрат откраднатия телефон.

Нападателите са арестувани. Пред полицията двамата мъже разказали, че седнали да хапнат и пийнат край релсите, само че парите им свършили. В тях са открити крадените движимости и поделените посред им общо 100 лв., които отмъкнали от Димитър.

А жертвата им – 77-годишният пенсионер, е с пукната кост на носа.

„ Не имам вяра естествен човек да се усеща сигурен в България. Уж има закони, единствено че това малцинство си прави каквото си желае. И в случай че има държавност, би трябвало да ги усмирят ”, съобщи той.

И двамата причинители са рецидивисти. Единият от тях е излязъл от пандиза преди 5 дни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР