Пореден случай на агресия на пътя, като този път напрежението

...
Пореден случай на агресия на пътя, като този път напрежението
Коментари Харесай

Здрав бой между шофьори след засичане във Варна

Пореден случай на експанзия на пътя, като този път напрежението е ескалирало за секунди, предава Нова тв. Шофьор на туристически рейс твърди, че е бил атакуван и удрян от различен водач на лек автомобил, откакто му е направил забележка. Случаят е от 25 юни и се развива на един от оживените булеварди във Варна.

Шофьорът на рейса не демонстрира лицето си и пожела да бъде скрита самоличността му, защото, по думите му, се тормози от следващи похищения. Версията на другия участник в случая обаче е напълно друга.

Шофьорът на туристическия рейс споделя, че е направил забележка на различен лидер, че неведнъж е засичал пътя му. " Вдясно спря и аз стопирах до него и отворих вратата и му крещя:

„ Момче, за какво по този начин спираш, ще те смачкам, този огромен рейс не може да стопира? И отивам по този начин до него. Прозорецът му беше отворен и той посегна да ме удря с юмруци”, споделя единият водач.

В лекия автомобил е 19-годишният Дениз Февзи. Версията му е напълно друга. Твърди, че водачът на рейса пръв го е нападнал.
„ Хвана ме за гърлото, дърпаше ми тениската, дори още я вардя тениската, скъса я. Дърпаше я, след това се опитваше с юмруци да ме удари през предното стъкло на колата, то беше свалено”, споделя Дениз Февзи.

Шофьорът на рейса обаче твърди, че се опитал да избегне спора и съгласно него Дениз е бил нападателният.

„ Отваря вратата, аз му блъскам вратата, само че в един миг политнах ли, де да знам какво стана. Очилата ми паднаха и аз се обърнах да ги взема, а през това време той слезе. После помня, че бях на земята и той ме удряше и риташе”, споделя водачът на рейса.

Дениз признава, че го е блъснал, само че твърди, че го е направил, с цел да отбрани себе си и приятелката си, която е била в колата.
„ Реагирах бързо, слязох от колата. Ударих го, мисля, че два пъти. Текна му кръв от носа, отдръпна се, обади се на 112. Приятелката ми до мен стартира доста да плаче”, споделя Дениз Февзи.

И двамата участници в разногласието на пътя са си извадили медицински свидетелства и са подали сигнал в полицията, а от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че към този момент работят по случая.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР