Пореден случай на агресия между ученици в София. Случката е

...
Пореден случай на агресия между ученици в София. Случката е
Коментари Харесай

Пореден случай на агресия: Ученичките се сбиха в училищен двор

Пореден случай на експанзия сред възпитаници в София. Случката е от 8 март, когато пред основния вход на 97-о учебно заведение „ Братя Миладинови ”, две девойки се спречкват. На фрагментите, изпратени до NOVA, се вижда по какъв начин едно от тях тегли за косата другото, след което нападнатата ученичка пада на земята. Около тях имало доста други деца, които се смеят и ги снимат.



Тръгвах си от работа и видях група шестокласнички на двора. Те изглеждаха напрегнати. Казаха, че са се скарали, само че са се разбрали, изясни за NOVA „ Здравей, България ” учебният психолог Ева Колева. Тя ги повикала на идващия ден в кабинета й, с цел да обсъдят случката.

Психоложката незабавно подава сигнал до директорката на образователното заведение Емилия Манолова. Оказва се, че до багра се стигнало, откакто едно от девойките е направило забележка на другото, че пуши на територията на учебното заведение.

Момичето, което е протегнало ръка на своя съученичка, е с предизвестие за пренасяне, а ученичките, които са снимали са със глоба забележка от шефа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР