Пореден скандален случай доби популярност в социалната мрежа Facebook. В

...
Пореден скандален случай доби популярност в социалната мрежа Facebook. В
Коментари Харесай

Скандал в Ботаническата градина в Балчик - има ли незаконна персонална забрана?

Пореден абсурден случай доби известност в обществената мрежа Фейсбук.
В своя персонален профил консуматор на име Илиян Стоянов пуска къс видеоклип, с който да покаже, че не е бил пуснат в Ботаническата градина в Балчик. Причината, според информацията в профила – той бил в компанията на чиновник в недружелюбност пред управлението на градината.
Сподели с товите другари
По думите на Стоянов охранител на градината опитал да му вземе телефона, до момента в който той правел опит да снима какво се случва. В последна сметка бил подаден сигнал на телефон 112 и пристигнала полиция.
" Накараха ме да подпиша протокол, че няма да се удрям с този пазач, който се опита да ми отнеме телефона. Освен това ме сгълчаха, че съм се обадил на.112 (където всичко се записва) да го занимавам с маловажни неща. Аз им отговорих, че от 112 щом са ги пратили, е имало съображение. Голям смях, единствено дето не ме арестуваха, задето съм записвал. В кой век живеем и в каква страна?! Ботаническата градина очевидно е бащиния, а не социална ", написа Стоянов. Той твърди, че директорката на градината особено е наредила да не бъдат продавани билети на индивида, поради който става абсурда – Галин.
През предходната година директорката на градината Жени Михайлова се оплака, че чиновниците на касата на Ботаническата градина са попречили културните събития, които бяха проведени през лятото от Културен център " Двореца " - поради това, че входовете на градината са с по две каси – едната на Ботаническата градина, другата на Министерството на културата, под чиято шапка е Държавният културен институт – Културен център " Двореца ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР