Пореден скандален разговор, съпроводен със закдулисни интриги за премиерския пост,

...
Пореден скандален разговор, съпроводен със закдулисни интриги за премиерския пост,
Коментари Харесай

Докладват на Хр. Иванов разговор с Маджо. Той: Шшт!

Пореден абсурден диалог, съпроводен със закдулисни интриги за премиерския пост, излезе от митинга тази нощ. Докато проваленият политик и неуспешен правосъден министър Христо Иванов митингуваше към палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше подвизите си онлайн в обществените мрежи, към него се приближи някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски и фоиска фотография.

„ Я ме щракни, тъй като като стане министър председател, дет‘ се вика, да не ни не помни “, стартира диалога мъжът, съобщи DarikNews.

„ Значи, изключил съм си телефона, тъй като тоя се е обадил на Маджо “, напира да му каже Ламбовски, само че протестиращият Иванов внезапно се дърпа обратно очевидно обезпокоен. " Чакай в този момент, че вършим лайф. ", прекъсва го претеснено Христо Иванов, само че събеседникът му още веднъж упорства да му заяви новината. " Само да ти кажа, обадил се на Маджо… “, продължава да упорства Ламбовски. Иванов обаче бърза да завърши диалога и го скастря с " Шшшт " като му демонстрира ревера си, с цел да види микрофона и да разбере, че са онлайн. „ Яз се покрих за малко. После ще приказваме “, съгласява се Ламбовски.

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. Миналото му лъсва, откакто в колата му бе сложена бомба. Той е и притежателят на частното гробище в Бояна.

Още през нощта заваляха гневни реакции против Христо Иванов. " След позвъняванията на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР