Пореден скандал се разрази днес в парламента. БСП и ДПС

...
Пореден скандал се разрази днес в парламента. БСП и ДПС
Коментари Харесай

Пак скандали в парламента: БСП и ДПС поискаха оставката на Касабов

Пореден скандал се развихри през днешния ден в Народното събрание. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи желаеха оставката на депутата от "Обединените патриоти " Валентин Касабов поради негово остро изявление към Движението за права и свободи (ДПС).

Вчера Касабов дефинира Движение за права и свободи като "дървеници, които би трябвало да бъдат смачкани ". А мотив за думите му беше желаната оставка от страна на Движение за права и свободи на вицепремиера Валери Симеонов.

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се възмутиха остро от държанието на народния представител от "Обединените патриоти. " От левицата даже стигнаха по-далеч - те обясниха, че не пазят Движението за права и свободи, само че изрично считат, че Валентин Касабов няма място в Народното събрание и сходно държание е изцяло неприемливо.

От "Обединени патриоти " опазиха своя народен представител. Самият Касабов обаче не присъстваше в Народното събрание, когато оставката му беше поискана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР