Пореден скандал избухна в пленарната зала на Народното събрание между

...
Пореден скандал избухна в пленарната зала на Народното събрание между
Коментари Харесай

Грандиозен скандал в НС! Маноил Манев: Уважавам мъжките сълзи на Демерджиев, но виновникът е Рашков

Пореден скандал избухна в пленарната зала на Народното събрание сред Маноил Манев от ГЕРБ и Бойко Рашков.

„ Оценявам мъжките ви сълзи, само че дотук. Виновният е в тази зала. Това сподели Маноил Манев от ГЕРБ, като засяга Бойко Рашков, който ненавиждал българските служители на реда. Ако джиповете „ Ленд Ровър “ не ви харесват, да купим лада. Оградата е строена във времето на Българска социалистическа партия. Ако редовият чиновник не може да борави с автомат, за какво ще го въоръжаваме с калашници. Служителите желаят да имат и съоръжение, само че и доверие в директните си ръководители.

Тук, от трибуната, работите за публиката, само че ни ние не сме аудитория. Общото нарастване на бюджета нищо не значи. Защо състезания за недокомплекта не са извършени две години, попита Манев.

927 души единствено нощес са се пробвали да преминат границата на същото място, криете тази информация, сподели Манев. Имате доста предпочитание, само че нито едно действително деяние.

Бойко Рашков се опита да се оправдае. 200 000 похарчи ГЕРБ за оградата, само че през нея минават и зайците, сподели той.

Не съм експерт по Министерство на вътрешните работи, нито и по военните каузи, само че съм очевидец по какъв начин се реализира съглашение, бил съм на съглашението, когато със Стискане на мъжки ръце се спря мигранският поток, сподели ръководителят Вежди Рашидов, визирайки съглашението сред Борисов и Ердоган.

Не палете залата с страстите си, сподели Рашидов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР