Пореден шофьор е забелязан на забранено за паркиране място. Вчера

...
Пореден шофьор е забелязан на забранено за паркиране място. Вчера
Коментари Харесай

Шуменец: Това кръстовище магнит за идио** ли е? СНИМКИ

Пореден водач е видян на неразрешено за паркиране място. Вчера ви разказахме за кръстовището в Шумен. Оказва се, че доста водачи избират точно ъгъла на улицата, до знак „ Стоп “ за колите си. Вчера, стърчейки, и затруднявайки водачите да създадат десен завой, беше возило „ Фолксваген пасат “. Ден по-късно „ Пежо “ е ситуирано по същият метод.

„ Това кръстовище магнит за идио** ли е?, “ чуди се Калоян Събев.

„ Ами той от кое място да знае, че пречи на завиващите, “ разяснява гражданин на града.

„ Там в действителност е отчайващо. Да не приказваме, че има хора, които да спестят левчето, в допълнение натоварват тези уллички, “ написа различен.

Припомнете си къде аркирането е неразрешено:
на място, където транспортното средство основава заплаха или е спънка за придвижването или закрива от другите участници в придвижването пътен знак или сигнал;до престояващо или паркирано пътно транспортно средство от страната на движението;в тунели и подлези, на мостове, надлези, стеснени сектори от пътя и в сектори с лимитирана видимост;върху трамвайни и железопътни линии или в такава непосредственост до тях, която може да затрудни придвижването на релсовите транспортни средства;на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра преди тях;на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях;на платното за придвижване, където дистанцията сред пътното транспортно средство и пътната маркировка, неразрешена за секване, е по-малко от 3 метра или с пътен знак е неразрешено изпреварването;върху пътна лента, предопределена за придвижване на бавнодвижещи се пътни транспортни средства, обозначена с пътен знак;пред входовете на паркове, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е допустимо да влизат или да излизат пътни транспортни средства;на платното за придвижване и на тротоара директно пред входовете на жилищни здания и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;на спирките на транспортните средства от постоянните линии за публичен транспорт на пътници;на места, избрани за хора с трайни увреждания;на пътя – за регистрирани пътни транспортни средства, свидетелството за регистрация на които е отнето или върнато в Държавно дружество „ Център за даване на услуги “;пред входовете и на прилежащите тротоари на детските заведения и учебните заведения. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР