Пореден секс скандал се разигра в руския град Уст Лабинск,

...
Пореден секс скандал се разигра в руския град Уст Лабинск,
Коментари Харесай

Студенти правиха секс на улицата за лайкове в мрежата

Пореден секс скандал се разигра в съветския град Уст Лабинск, който се намира в Кубан, написа локалният уебсайт ustlabinfo.ru.

Градчето още не се е отърсило от диалозите след разюзданата учебна оргия, в която трима младежи карали 11-годишно момиче да прави с тях орален секс. След това се популяризираха студентки от педагогическия лицей, които издевателстваха над връстничка — пребиха я, накараха я да се съблече и да се изкъпе гола в езеро.

И ето още веднъж пикантна история, разиграла се със студенти от същия лицей.

В мрежата се появи искрено видео, което е снимано от студенти от педагогическия факултет в Кубан. 50-секундният видеоклип е сниман под носа на градската администрация - на централния площад в Уст Лабинск.

Те правели секс, снимайки всичко на видео, което излъчвали непосредствено. На фрагментите се вижда по какъв начин палавата двойка се отдава на милувки, а намиращият се до тях юноша разяснява и в същото време снима, пробвайки се да откри най-хубавият ракурс.

„ Ето по този начин — разяснява операторът, пробвайки се да даде изображението на фокус — това би трябвало да се сложи като аватар.”

Видеото е било оповестено на страницата на девойката, която съгласно консуматори е основното настоящо лице в клипа.

Веднага след публикуването на клипа, във вторник предходната седмица, локалните младежи почнали да споделят линка към страницата на мнимата "порнозвезда ", само че до вечерта на идващия ден видеоклипът е бил блокиран заради огромен брой недоволства.

От полицията са почнали инспекция по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР