Пореден провал на Коалиционния съвет на Обединените патриоти, какъвто наблюдаваме

...
Пореден провал на Коалиционния съвет на Обединените патриоти, какъвто наблюдаваме
Коментари Харесай

Пореден провал на Коалиционния съвет на Обединените патриоти

 Пореден неуспех на Коалиционния съвет на Обединените патриоти, какъвто следим от месеци наред. " Атака " минира съдружния мир, като настоя на съдружната колекция да участват медиите. Другите две партии Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ отхвърлиха и водачите им напуснаха изключителната среща в знак на митинг.

" Няма съвет! Първо чакаме " Атака " 30 минути - идват и стартират кавги и обструкции ", разяснява за Нова водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Попитан какво става с обединението " Обединени патриоти ", Каракачанов заяви: " Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? "

" Напускаме телевизионния съвет, а не съдружния съвет ", бе прочитът на събитията от страна на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

" Поканихме вас, медиите, да присъствате, тъй като желаеме всичко да е транспарантно, те се уплашиха ", съобщи своето схващане за нещата председателят на " Атака " Волен Сидеров.

Само преди дни той бе свален от председателското място в парламентарната група на Оперативна програма с гласовете на депутатите на Каракачанов и Симеонов. Партньорите му тогава обясниха, че го сменят, тъй като като водач на групата бездейства и не насрочва съвещания на ПГ.

Подобни провалени съдружни препоръки медиите записаха месеци наред преди евроизборите, когато не можеха да се схванат дружно ли да се явят на вота, или поотделно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР