Пореден протестен ден в цялата страна, предаде bTV. Палатков лагер

...
Пореден протестен ден в цялата страна, предаде bTV. Палатков лагер
Коментари Харесай

Ден 26, палатков лагер вече и във Варна

Пореден протестен ден в цялата страна, съобщи bTV.

Палатков лагер се появи и във Варна, на 25-ия протестен ден там . Блокадите там са денонощни, заканиха се протестиращи. Ключови кръстовища и в Бургас към този момент са блокирани.

В София три основни точки в столицата остават блокирани от палаткови лагери - кръстовището на Орлов мост, пред СУ " Св. Климент Охридски " и до президентството.

Пред Ректората на СУ ситуацията е спокойна, съобщи кореспондент на БНР.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от " Отровното трио " оповестиха, че са сигурни, че прокуратурата ги подслушва .

Пациентски организации " Заедно с теб " упорстват за оставката на министъра на труда и обществената политика Деница Сачева . Като аргументи те акцентират, че има неуважение на проблемите на децата с увреждания, умишленото делене на хората с увреждания за добиване на персонални политически дивиденти.
 „ Отровното трио “ са сигурни, че прокуратурата ги подслушва
„ Отровното трио “ са сигурни, че прокуратурата ги подслушва

ГЕРБ ги употребяват като опасност за уволняване и спиране на бизнес

Според тях има неналичието на съответни решения и празно политическо говорене . Когато един министър не помни, че първо е човек, а след това министър значи му е пристигнало времето да си върви, безапелационни са те.

Припомняме, че майките от " Системата ни убива " също са част от антиправителствения митинг в страната. Н а митинга през днешния ден те обявиха, че желаят промяна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР