Пореден протест заради опасността да бъде построен небостъргач на ъгъла

...
Пореден протест заради опасността да бъде построен небостъргач на ъгъла
Коментари Харесай

Стрелбище поиска отговори докога апетитът за небостъргач ще тормози квартала

Пореден митинг поради заплахата да бъде издигнат небостъргач на ъгъла на булевардите " България " и " Петко Тодоров " се организира в столичния квартал " Стрелбище ".
Да отговорят на въпросите и да успокоят опасенията на хората пристигнаха общинските съветници от ГЕРБ – зам.-председателят на Столичния общински съвет (СОС) Николай Стойнев, Михаил Владов, Силвия Христова, Ботьо Ботев, както и сътрудниците им от Българска социалистическа партия Николай Николов и Борис Цветков плюс общинския консултант Войслав Тодоров, който влезе в СОС като претендент на партията на Георги Кадиев Политическа партия " Нормална страна ".
На съветниците бяха сложени доста въпроси – най-много каква е гаранция, че строителната компания НИКМИ няма да строи, няма ли метод СОС да анулира личното си решение да направи заменка и да продаде през 2006 година имота-обект на строително желание, какво се случва с придвижването по уличките " Дедеагач ", " Майор Първан Тошев " и " Енос ", което в този момент е в двете посоки и основава доста компликации, какъв брой още време би трябвало да се чака за връзка сред " Дедеагач " и " Майор Първан Тошев ". Основният отговор що се отнася до капиталовото желание беше безапелационен – срещу сме, водените каузи в съда (включително дело за незначителност на решението за заменка) и ще отстояваме позицията градинката да си остане градинка. По отношение на нищожността обаче беше направена забележка от жител – такава, след 1 година от издаване на решението, има единствено в случай че издалият я орган е незапознат да го прави или в случай че решението е основано на несъществуваща правна норма, с което се усъмни, че делото е мятане на прахуляк в очите, тъй като в тази ситуация и двете условия не са нарушени (във видеото след 27:00 минута). " Делото (бел. ред. - 292/2018 в Административния съд в София) е по митинг на прокуратурата, запознайте се ", опонира госпожа Силвия Христова, която е правист по обучение.

Снимка: Лицата на общинските съветници, които през 2006 година са основатели на решението за заменка, с което НИКМИ получава апетитния парцел!
Всички въпроси и всички дадени отговори в цялата им цялост можете да видите в долното видео:
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР