Пореден протест в защита на отстранения директор на полицията във

...
Пореден протест в защита на отстранения директор на полицията във
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на уволнения шеф на полицията във Враца

Пореден митинг в отбрана на отстранения шеф на полицията във Враца се организира през днешния ден. Пред постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града се събраха петдесетина души, които желаят Димитър Газибарски да бъде върнат на поста си. Те декларират, че се опасяват от престъпността в града, а резултатите от работата на дирекцията били доста положителни. Те искат персонално министър председателят Бойко Борисов да се заеме със случая.

Отстраняването на Газибарски пристигна единствено ден, откакто стана ясно, че той е уволнил служителя на реда, който популяризира записа с шефа на физическата защита в АЕЦ Козлодуй Пешко Караджов. От Министерство на вътрешните работи оповестиха обаче, че шефът на полицията във Враца не е отхвърлен по отношение на този случай, а поради незадоволителни резултати в работата на дирекцията.

Миналата седмица синът на отстранения шеф Петър Газибарски дефинира случая с отстраняването на татко му като скърпен и " подигравка на действителността ", с който " една подправена медия (OFF news), с група нарушители " съумели да смажат полицията във Враца.

" ОД на Министерство на вътрешните работи Враца постоянно е била от последните места по всичките общи критерии, в последните две години тя е изведена на първите челни три места, което демонстрира същинската картина на протичащото се и по какъв начин дирекцията работи. Аз познавам добре татко си, той е същински мъж на достойнството, героичен, от 23 години се е борил с нарушителите в нашият град, тръгнал е от патрулен служител на реда с доста инциденти до стъпалото за заслужената му служба като шеф, постоянно е подготвен да отстоява позициите си в името на справедливостта ", изяснява Петър.

По думите му поради един, " в случай че може да се назова " служител на реда ", зает с престъпно проявени лица, което той не го крие, даже парадира с това, че те са зад неговия тил, (това може да се види в среднощни заведения, изявления в медии, Фейсбук и т.н), бе отхвърлен индивидът, който се опита да вкара ред в този град ".

" От през днешния ден нататък какво ще вършим всички ние, ще можем ли да излизаме умерено в града си да пием кафе, дали няма да станем и ние както доста други жертви на похищенията на бандата на този нарушител, ЩЕ БЪДЕМ ЛИ ЗАТВОРНИЦИ В СОБСТВЕНИЯ СИ ГРАД и всички ние ли би трябвало да се опасяваме от тях и дерибейщината им да продължава.ГРАДЪТ НИ Е ШОКИРАН И ВЪЗМУТЕН от протичащото се. Защо добре свършената работа вместо да бъде поощрена, е осъдена, медиите ли са най-важни. Г-н Премиер, Господин Министър, Г-н Главен секретар, синдикати на Министерство на вътрешните работи коригирайте мнението си и застанете зад тила на хората които си правят работата ", написа още в страницата си във Facebook Петър Газибарски.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР