Пореден протест срещу изграждането на ветрогенераторен парк върху земеделски земи

...
Пореден протест срещу изграждането на ветрогенераторен парк върху земеделски земи
Коментари Харесай

Най-важното от вчера от Варненско и Черноморието

Пореден митинг против построяването на ветрогенераторен парк върху аграрни земи в община Вълчи дол се организира през днешния ден. Земеделците стачкуват и срещи вкарването на семена и земеделска продукция от Украйна. В акцията се включиха аграрни производители, излезли да изразят позицията си под съпровода на тежка техника

Първите записани във Варна грамофонни плочи към този момент са част от сбирката на Музея за нова история на Варна. Винилите подари проф. Венко Бешков, внукът на Стоян Бешков, чиито глас звучи на записите, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Започват същинските строителни действия на филиала на Варненския спектакъл

Планираните демонтажни работи на сцена Филиал на държавна такса " Стоян Бъчваров " във Варна към този момент са завършили, научи Moreto.net.

Градската художествена изложба “Борис Георгиев ” във Варна показва от 29 март една галерия, която ще обогати ценителите на изкуството с опцията да се потопят в творчеството на едно от огромните български имена от втората половина на ХХ век и първото десетилетие на нашия век - Иван Кирков (1932-2010)

Служителите на реда правят инспекции, допълват от полицията.

Летище Варна открива летен сезон 2023, оповестяват от компанията оператор на аеропорта за Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР