Пореден протест на специалистите по здравни грижи – този път

...
Пореден протест на специалистите по здравни грижи – този път
Коментари Харесай

И фелдшерите протестират пред здравното министерство

Пореден митинг на експертите по здравни грижи – този път пред здравното министерство излязоха фелдшери и лекарски асистенти.

На митинга участват медици от разнообразни градове в страната. Символично се чуват сирени от коли за спешна помощ, а медиците са с работните си униформи.

Специалистите изясняват, че до национално неодобрение се стига след редовно неглижиране на желанието им за срещи със здравния министър Кирил Ананиев, както и неуважително отношение към цялото съсловие от страна на властта.

Фелдшерите и лекарските асистенти желаеха и своя съсловна организация, а недоволството им беше подкрепено и от други експерти по здравни грижи.
За по-добро финансиране в опазването на здравето: Лекар от Казанлък стартира гладна стачка Според доктор Захари Стойчев, в случай че отношението не се промени, след 10 година България може и да няма опазване на здравето
Междувременно доктор от Казанлък стартира гладна стачка, с която поддържа настояванията на експертите по здравни грижи за по-добро възнаграждение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР