Пореден протест на жълтите павета се заформя тази вечер извън

...
Пореден протест на жълтите павета се заформя тази вечер извън
Коментари Харесай

С голи гърди за оставка, довечера пак протест

Пореден митинг на жълтите павета се заформя довечера отвън предварителния сюжет да не се шества по жълтите павета в събота и неделя.

Можело обаче хората да излязат на проява поради полицейското принуждение, разгласи един от неофициалните водачи на митинга Арман Бабикян по бТВ.

За " Единни против хунтата " прикани от Дубай и обвиненият Васил Божков, който сипе пост след пост в обществената мрежа с зов за събаряне на властта.

От отдалеченост Божков се опита да надъха и " плажния " митинг в Росенец, като написа: " Искат да окървяват мирното плажуване и да основат фиктивен етнически конфликт. Протест - Единни против Хунтата мести местоположението си от „ Росенец “ в Бургас, само че не измества фокуса си ".

Видно от Facebook избягалият от правораздаването хазартен необут се води и уредник на митинг под мотото " Единни против хунтата ", като го е запланувал да тече чак до края на август.

Междувременно една от протестиращите на снощния митинг събра очите със самобитен стайлинг против властта. С голи гърди за оставка се разгласи обилна госпожица с еротична форма на митинг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР