Пореден протест на граждани е бил организиран в парк Росенец,

...
Пореден протест на граждани е бил организиран в парк Росенец,
Коментари Харесай

Пореден протест в Росенец

Пореден митинг на жители е бил проведен в парк " Росенец " , съобщи bTV. Край " Срая на Доган " те желаеха оставка на държавното управление.

С въдици в морето недоволните оповестиха, че са " на лов за шарани ".

Навършват се три месеца от " огромното плажуване ".

Припомняме, че Община Бургас издаде 5 констативни акта за ситуирани край парцела в парк " Росенец ", населяван от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.
 Плажът в Росенец към този момент със свободен достъп
Плажът в Росенец към този момент със свободен достъп

Оградите с надпис " строителен обект " са преместени

От мнението на локалната администрация излиза наяве, че триетажна сграда, двуетажна постройка, два преместваеми обекта и оранжерия са построени без съответните разрешителни.

Част от тях попадат и в обществена държавна благосъстоятелност.

В 7-дневен период от приемането на актовете притежателите на парцелите имаха право да създадат несъгласие, след което Община Бургас ще издаде заповеди за унищожаване.

Прокурорска инспекция установиче липсват документи или има разминаване сред документите и градежите в няколко основни места по Черноморието. Без документи са градежите в парк " Росенец " и в местността " Буджака " в Созопол, както и тези в Обзор и в Несебър . Това демонстрира известие на прокуратурата. След инспекцията са издадени написания на някои кметове да спрат или да разрушат построените здания.
 Плажът и акваторията към Росенец били държавна благосъстоятелност
Плажът и акваторията към Росенец били държавна благосъстоятелност

От Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че полицията не е трябвало да стопира мирния митинг

Проверяващите не са намерили никакви документи за строителството в - и на постройките, и на пристанището. Там са така наречен летни " Сарай " на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Нарушения са открити в местността " Буджака " в Созопол, и в Обзор и в Несебър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР