Пореден пиян шофьор е причинил катастрофа тази нощ близо до

...
Пореден пиян шофьор е причинил катастрофа тази нощ близо до
Коментари Харесай

Поредният пиян шофьор предизвика катастрофира тази нощ край Враца

Пореден пийнал водач е предизвикал злополука тази нощ покрай Враца, оповестиха от полицията. Както BulNews.bg Ви осведоми, през вчерашния ден през нощта различен пийнал водач от Ботевград катастрофира край Мездра.

Тази нощ пийнал юноша се разруши с колата си край Мездра

Около 3 часа през нощта на пътя Враца-Борован в посока на придвижване към Враца, след мощен конфликт катастрофират лек автомобил "Пежо 306 ", ръководен от 37-годишният П.Ц., от село Манастирище, и товарен автомобил "Ивеко ", ръководен от 61-годишният Ц.Ц., от село Челопек.
За благополучие убити при злополучният случай няма, само че пътуващите с лидера на лекия автомобил са ранени. 17-годишният Н.М. от село Манастирище, който е седял на предната седалка, е получил травма на тазобедрената става и е прегледан и обслужен от екип на Бърза помощ, а 15-годишната А.М. е получила наблягане в региона на гръдния панер и е транспонтирана до Центъра за незабавна здравна помощ във Враца, където е прегледана и в следствие освободена без заплаха за живота.
Причината за злополуката е открита, а точно - нахлуване в лявата лента за насрещно придвижване от страна на лидера на френския автомобил - П.Ц. Същият е и пробван за използването на алкохол с дрегер, като устройството е отчело над 1.2 промила в издишания от него въздух. Съставен е акт на къркания водач и му е публикуван ваучър за здравно проучване, което той в следствие отхвърля да направи и не дава кръвна проба пред дежурния доктор.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР