Пореден певчески конкурс и поредни престижни награди за Студио Сарандев“!

...
Пореден певчески конкурс и поредни престижни награди за Студио Сарандев“!
Коментари Харесай

Десет лауреатски звания за талантите на Студио „Сарандев“ от Международния конкурс „Бъди звезда“

Пореден певчески конкурс и следващи влиятелни награди за Студио „ Сарандев “!

Певците на Младежки център взеха присъединяване в Международния конкурс за вокално и танцово изкуство „ – Варна, 29 – 31 юли.
Те съумяха да сграбчен 10 лауреатски звания в Направление „ Вокал “. В първа възрастова група дребните ученици на вокалния възпитател Жана Стефанова завоюваха няколко награди: Лауреат I степен и Лауреат III степен за Никол Михайлова в разнообразни категории, Лауреатско звание и за Сиана Славчева, която бе класирана на второ място в категория „ Поп и джаз “. Ванеса Кънчева стана Дипломант I степен.
Възпитаниците на вокалния възпитател Елена Карабельова се показаха във втора, трета и пета възрастови групи. Ивайла Михайлова стана притежател на две първи награди във втора възрастова група в категориите „ Песен на роден език “ и „ Филмова музика и мюзикъл “, като и за двете си осъществявания получи от журито оптимален брой точки – 30. Отлично се показа и Мартин Стоянов, който се състезава в трета група. Той също получи по 30 точки и за двете си песни, и напълно справедливо сграбчи две Лауреатски звания I степен. В същата възрастова група се показа и Петя Минчева, която се класира на трето място в категория „ Поп и джаз “ и получи грамота Лауреат III степен. 
Росен Петров взе участие при най-големите в пета възрастова група. В категория „ Поп и джаз “ той получи също три десятки от журито. Максималният брой точки му подсигурява първото място. Росен взе участие и в категория „ Песен на роден език “, където се класира втори.
Звездното жури в Направление „ Вокал “ бе тричленно в състав: Мими Иванова, Етиен Леви и Елица Тодорова.
Състезанието при артистите се организира на 30-ти и 31-ви юли в Концертната зала на „ БНР – Радио Варна “.
Награждаването се състоя в неделната вечер на 31-ви юли на открита сцена на брега на морето, само че мощен и нескончаем дъжд попречи на провеждането на церемонията, забави доста във времето плануваното събитие и сътвори анархия. Не всички отличени съумяха да вземат премиите си.
В понеделник вечерта, късно нощес, на фейсбук страницата на състезанието бяха изнесени таблици с класацията по групи, с цел да могат участниците да видят резултатите си.
Конкурсът „ Бъди звезда “ събра в морската ни столица доста млади поп реализатори от разнообразни градове на страната: Варна, Добрич, Шумен, София, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Карлово, Казанлък, Монтана, Горна Оряховица, Несебър и други
Форумът е проведен от Srars Academy.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР