Пореден отбор от школата на ЦСКА е на финал за

...
Пореден отбор от школата на ЦСКА е на финал за
Коментари Харесай

ЦСКА U16 разби Ботев и е на финал за Купата на БФС!


Пореден тим от школата на ЦСКА е на край за Купата на БФС. Тимът до 16 години на Румен Трифонов разруши Ботев (Пловдив) с 3:0 и ще спори за трофея със Славия. Финалът е на 10 юни от 18:00 часа.

" Армейци,

ЦСКА U16 победи с класическото 3:0 връстниците си от Ботев (Пловдив) в полуфинален мач реванш от шампионата за Купата на БФС, игран на терена на ВТУ " Тодор Каблешков " в София. Преди седмица пловдивчани бяха спечелили първата среща на личен терен с минималното 1:0 и по този метод нашите момчета заслужиха мястото си на финала с общ резултат 3:1 от двата дуела.

Възпитаниците на старши треньора Румен Трифонов бяха цялостни господари на терена през днешния ден и още в самото начало на срещата Кристиян Грозданов се разписа за 1:0, след хубаво подаване на Илиян Антонов. Малко по-късно Николас Пенев повиши на 2:0 откакто се оказа най-съобразителен пред противниковата врата при едно безредие в наказателното поле. До края на първата част нямаше повече голове и двата тима се отдръпнаха на отмора с два гола задатък за алените.

През второто полувреме младите армейци продължиха да нападат и да управляват събитията на терена и изцяло справедливо стигнаха до трето попадение, дело на Георги Димитров, който се възползва оптимално добре от асистенция на Роберто Щилянов. До края на срещата преднината на ЦСКА можеше да стане още по-изразителна, само че футболистите ни пропуснаха някои преференциални положения за гол и в последна сметка се поздравиха с изцяло заслужена победа с класическото 3:0 над Ботев (Пд).

Във финала за Купата на БФС нашите момчета ще се изправят против спечелилия от другата полуфинална среща сред Левски и Славия, като сините взеха задатък в първия мач с 2:1. Финалният конфликт е на 17 юни (четвъртък), като към момента не е конкретизирано къде тъкмо ще се състои дуелът.

Честито на младите армейци и триумф на финала!

САМО ЦСКА! ", написа в уеб страницата на " армейците ".
 Галатасарай също влиза в борба с ЦСКА за Макута
Галатасарай също влиза в борба с ЦСКА за Макута

Желан е и в Румъния
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР