Пореден опит за разгадаване на една от най-големите мистерии на

...
Пореден опит за разгадаване на една от най-големите мистерии на
Коментари Харесай

Нова надежда за мистериозното изчезване на Емануела Орланди през 1983-та

Пореден опит за разгадаване на една от най-големите мистерии на Ватикана - безследното изгубване на 15-годишната Емануела Орланди преди 36 години. Днес бяха взети проби от две костници от Тевтонското гробище край базиликата Свети Петър.

Тевтонското гробище. Лесно е да остане неусетно. Намира се в сянката на базиликата Свети Петър. През вековете там са погребвани най-вече германци - висши свещеници и аристократи.

Анонимен сигнал води проверяващите в него. " Търсете там, където демонстрира ангелът ", това известие получило семейство Орланди предишното лято. Посланието насочвало към гробовете на две немски принцеси.

На 11 юли гробовете бяха отворени, само че се оказаха празни. Но наоколо бяха открити две костници, които върнаха очакванията, че истината ще бъде открита. Резултатите от пробите ще са подготвени в период сред 20 и 60 дни.

Най-пазената загадка или най-трудното за разгадаване изгубване? През годините името на Емануела беше забъркано в разнообразни незаконни сюжети. Истината, обаче, не беше открита.

15-годишното момиче е забелязано за последно на 22 юни 1983 година в Рим, след урока си по флейта.
 Открити тленни остатъци в Рим могат да разгадаят мистериозно изгубване от 1983 година Открити тленни остатъци в Рим могат да разгадаят мистериозно изгубване от 1983 година
Споменът за тайнственост отпреди 35 години изплува в Италия. По време на ремонт във ватиканската нунциатура в Рим бяха открити елементи от човешки кости. По...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР