Пореден опит за екстремно селфи погуби млад живот. 17-годишно момче

...
Пореден опит за екстремно селфи погуби млад живот. 17-годишно момче
Коментари Харесай

Пореден опит за екстремно селфи взе жертва в Приморско

Пореден опит за рисково селфи погуби млад живот. 17-годишно момче почина, падайки от градеж в Приморско. Младежът е полетял от над 20 метра височина.

Инцидентът е станал през нощта, когато младежи се прибирали от дискотека, качили се на зарязан градеж и решили да се снимат.

Недостроеният хотел е на метри от плажа и оттова се разкрива панорамна панорама над целия залив. Местни хора описват, че макар че има ограда, която да лимитира достъпа, постройката е атрактивна за фотоси и селфита.

Снощи е привлякла и две момчета, които се качили до шестия етаж. Едното било фен на рисковите спортове. Решило да си направи селфи и в самата асансьорна шахта, само че се подхлъзнало и паднало в нея. Мястото е извънредно рисково – с изключение на, че е високо, няма никаква бариера.

Шестима младежи от София наели квартира в Приморско за седмична лятна почивка. Към 1 часа нощес, след дискотека, двама от тях решили да си създадат фотоси на покрива на изоставения градеж.

" Единият от младежите се подхлъзнал и пропаднал в асансьорна шахта, като се опитал да се задържи за арматурно желязо, същото се е скъсало и не е могло да издържи тежестта му ", изясни Цветелина Рандева, представител, ОД на МВР-Бургас.

Строителството на хотелския комплекс е почнало през 2004 година и е спряно няколко години по-късно, без да е довършено. Сега е благосъстоятелност на банка. Според общината е ограден задоволително.
16-годишно момче се простреля в главата при опит да си направи селфи Пред проверяващите ученикът обяснил, че намерил газовия револвер на улицата
" От едната страна е и самобитна джунгла, въобще достигането до нея е мъчно, в случай че някой не реши в действителност да го направи ", съобщи Петко Гечев, шеф на " Устройство на територията " в община Приморско.

Строежът изкушава по-екстремните туристи, даже се популяризира като място за селфита.

" Там в действителност е доста хубава рампа за скачане, т.е. обикновено е децата да ги притегля ", показа туристката Елена Попова.
Почина Божидар, ударен от волтова дъга при опит за селфи За живота му първо се бориха в болничното заведение в Стара Загора, а по-късно и в Пловдив
" Виждам постоянно такива неща. Виждал съм, примерно, на фотоваканцията горе се качват и вършат невероятни снимки. Дори се събличат горе мацки и ги снимат. Явно има притегателна дарба, този градеж, за селфита ", разяснява хотелиерът Румен Йоцов.
Нова рискова мода - селфи от покрива на мола Децата са били на борд с височина близо 30 метра
Местните упорстват постройката да бъде довършена или с непрекъсната защита.

Това не е единственият рисков и незавършен градеж на морето. От сектора споделят, че е процедура предприемачи да построяват хотели до недодялан градеж и да им търсят купувачи.
Как да спрем децата да си вършат рискови селфита? Сред най-рискованите са опитите за фотография върху влак
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР