Пореден огромен скандал се разрази на “Бургас и морето”. Един

...
Пореден огромен скандал се разрази на “Бургас и морето”. Един
Коментари Харесай

Огромен Скандал Разтърси Отново “бургас И Морето”

Пореден голям скандал се развихри на “Бургас и морето”. Един от участниците, Георги Дюлгеров, скочи обществено на журиращата Ева от “Тоника”.

Поп певицата прави оценка осъществяването на 38-годишния музикант с деветка. Това вбесява пеещия песента “Тоя трен за Бургас”. Дюлгеров счита, че огромната наша певица не го прави оценка вярно.

Разфучава се и непосредствено забранил присъединяване като посетители на своя концерт на група “Тоника Домини”, от която Ева е част, с цел да й отмъсти.

“Трябваше да изпеем няколко песни по време на спектакъла на Дюлгеров. След края на “Бургас и морето” се прибрах в хотела, с цел да си стегна багажа. През това време телефонът ми иззвъня. Беше Красимир Гюлмезов. Каза ми, че Георги Дюлгеров не ме желае да концерта си”, призна Ева.

Певицата е безапелационна, че никой не може да й споделя по какъв начин да гласоподава, написа България през днешния ден. Тя се усеща огорчена, само че е наясно, че на “Бургас и морето” постоянно има кавги.

“Опитаха се да ме манипулират – споделя афектирана Ева от “Тоника”. – 50 години съм на сцената. Огорчена съм. Не се прави по този начин. Поканили са ме за жури, не някой да ми споделя какво да напиша, а да кажа моето мнение. Аз не съм публиката, която взема решение. Тя е най-главният воин. Мен са ме поканили да кажа коя ария на мен ми харесва”, избухна певицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР