Пореден случай на агресия на пътя. Мъж счупи един от

...
Пореден случай на агресия на пътя. Мъж счупи един от
Коментари Харесай

Нова порция агресия на пътя, мъж разби стъклото на кола с юмрук

Пореден случай на експанзия на пътя. Мъж счупи един от прозорците на кола с пестник, до момента в който вътре се намират двама души. Собствениците на потърпевшия автомобил съумяват да снимат част от случая, оповестява Нова телевизия.

В неделя следобяд Надя Ганева и мъжът й пътуват по софийския бул. " Александър Малинов ". Твърдят, че друга кола почнала да криволичи и спряла пред тях. Заобиколили я. До идващия светофар.

" Колата спря вдясно от нас. Шофьорът излезе внезапно от нея, внезапно отваряйки вратата си и крещейки, стартира да блъска с единия си пестник по прозореца, а с другата си ръка се опитваше да отвори нашата врата. Вратата, до която аз седях. Започнах да крещя. В този миг прозорецът се счупи от удрянето ", споделя Надя Ганева.

Надя й мъжът и настояват, че по този начин и не разбрали с какво са провокирали експанзията.

" Според мен, той е възприел, че сме го засекли. Ние бяхме едни до други. Няма никаква обстановка, която да е била рискова. Мъжът ми е дълголетен водач, няма нищо, което да сме видели като рисково. Господинът беше мощно разчувствуван или сърдит от нещо и стигнахме дотук ", споделя Надя Ганева.

Веднага по-късно мъжът се качил в колата си и си тръгнал. А Надя Ганева и мъжът й се обадили в полицията.

" Подали сме тъжба, говорили сме със застрахователя. Тази заран, когато мъжът ми отиде да вземе протокол от жалбата, отговорът от полицията беше, че към момента не е заведена в деловодството. Имаме запис, имаме номер на напускащия автомобил... има фотоси ", споделя Надя Ганева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР