Пореден жесток удар и страшен нервен срив за латино дивата

...
Пореден жесток удар и страшен нервен срив за латино дивата
Коментари Харесай

Нов срив за Шакира: Научи, че Пике е любил Клара в нейното легло цяла година!

Пореден нечовечен удар и заплашителен нервозен срив за латино дивата Шакира. Певицата, която неотдавна извади ария, осмиваща някогашния й мъж и любовницата му, сега е в заплашителен ступор и потрес. А околните й хора са извънредно разтревожени за душeвността й.

Причината е, че Шаки е получила записи и образно е схванала, че аферата на Пике с младата Клара Марти е почнала цяла година, преди да гръмне абсурдът. Цели 12 месеца футболистът е " оправял " и двете, а най-скандалното е, че е водил Клара в дома на Шакира, когато тя отсъства.

" Шакира остана като парализирана като разбра, че Пике любеше Клара не по хотели, а в нейното легло, на нейната спалня. Той единствено чакаше жена му да замине някъде с децата им, а това се случваше постоянно, поради работата на Шакира, и той водеше любовницата си у тях ", разкриват потресаващата истина осведомени.

Нещо повече - родителката на Пике е била наясно от самото начало, въпреки всичко тя живее в прилежащата на фамилията къща. Дамата е прикривала сина си и е подкрепяла аферата му, по тази причина и латино дивата сложи на терасата си кукла на магьосница преди дни.

" Предателството на Пике е огромно, такова нещо не се прости. Да беше отишъл да приказва с жена си, да й признае, да бъде почтен, само че уви... ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР