Пореден женски образ за Дарин в Като две капки вода

...
Пореден женски образ за Дарин в Като две капки вода
Коментари Харесай

В ефир: Целувка между мъже в Капките! Дарин награби Вергов като Камелия

Пореден женски облик за Дарин в " Като две капки вода " довечера. Той постави високите токчета на изкусителната Камелия. След това осъществяване несъмнено публиката е луда от обич по Дарко, откакто той целуна по главата първо Фънки, а по-късно по устата и Юлиан Вергов.

Дарин Ангелов надмина упованията на феновете с майсторското си осъществяване на хитовото парче " Луда по тебе “ на огън момичето на поп фолка Камелия. Песента изживя същински подем на Балканите през 2018 година откакто влезе в сръбския кинохит " Южен вятър “.

Ето и част от мненията след осъществяването във Facebook:

- Ще повърна. Първо, Камелия не блее по този начин. Второ, не наподобява като грозна смеска сред травестит и силиконова кукла. Аре у лево!

Малко ме съмняваше за другия пол Kiss и го подвърди. " Обичам те Юли ", каква Камелия видяхме единствено!

- Това беше брутално. Единственият минус беше, че не сподели зърно, ма ше му простя.

- Много прелестно съм сюрпризирана от Дарин. Мислех, че е огромен глезльо и няма да подходи съществено в този формат. Той хваща всеки облик крепко и се старае. Браво!

- Много положително показване на Дарко, първоначално стартира несигурно, само че се усети и се оправи ужасно. Хилда Казасян отново не разбра, че " Капките " е шоу за иминтации, не " Мелодия на годината ". Дарко за жалост е подценен от феновете, които мислят Капките за " Мелодия на годината ". Въобще не схванаха, че Капките е шоу за реплика.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР