Пореден гаф с фотошоп направи Андреа. Певицата отново си коригира

...
Пореден гаф с фотошоп направи Андреа. Певицата отново си коригира
Коментари Харесай

Поредния фотошоп гаф от Андреа

Пореден гаф с фотошоп направи Андреа. Певицата още веднъж си поправя фотосите, само че не намерения, че са я щракнали в заведението, което е посетила. Резултатът – почитателите откриха внезапна разлика сред нейните фрагменти и тези от фотографа на дискотеката.

Бившата на Кубрат Пулев е била измежду гостите на рождения ден на гримьора Цецо Андреев, където се е снимала както с него, по този начин и със свои сътрудници.

Андреа е споделила една фотография от купона, само че на нея тя наподобява много по-добре спрямо фрагментите, пуснати от рожденика.

Изпълнителката е избрала черен гащеризон за празненството. Той е с намерено деколте, разкриващо дантеления ѝ сутиен.

„ Добре де, за какво?? То бива фотошоп, бива, но ние да не сме расли в саксия? “, попита почитател и я разкритикува за това, че на своята фотография си е напомпала гърдите и изгладила някои недостатъци по лицето.

„ Муце, отново си прекалила с тоя фотошоп “, разяснява различен.

Наскоро Андреа разкри, че тя е поставила края на връзката си с Кубрат Пулев, само че не пожела да разяснява дали има нов мъж в живота си.

„ Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри – любувам се на необвързания си живот “, написа тя в Instagram, само че по-късно изтри статуса си.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР