Пореден гаф на първата дама на САЩ привлече вниманието на

...
Пореден гаф на първата дама на САЩ привлече вниманието на
Коментари Харесай

Мелания Тръмп отиде при имигрантите с яке "Наистина не ми пука"

Пореден гаф на първата дама на Съединени американски щати притегли вниманието на медиите - този път, тъй като потегли за посещаване в център, където задържат деца имигранти на границата с Мексико, облечена с яке с надпис " Наистина не ми пука. А на теб? "

Надписът с огромни бели букви в жанр графити не е нещо особено поради случая, а е дреха на Zara, която до неотдавна се продаваше за 39 $.

Говорителка на Мелания Тръмп удостовери, че в действителност става дума за такова яке, а екипът ѝ пробва бързо да потуши разразващото се възмущение по обществените мрежи. " Това е просто яке. Няма прикрито обръщение. След днешната вашна аудиенция в Тексас, се надявам медиите да не изберат да се концентрират върху това ", добавя Стефани Гришам.

След това Гришам пусна още едно известие по този мотив, пробвайки се да подеме в " Туитър " акция в отбрана на Мелания Тръмп с #SheCares #ItsJustAJacket " ( " Тя е загрижена " и " Това е просто яке " ).

От фотосите денем се вижда, че тя носи якето, до момента в който се качва в самолета в базата " Андрюс " в щата Мериленд, плеоблякла се е на борда и слиза в Тексас с други облекла.

Миналата година през август същото се случи, когато първото семейство на Съединени американски щати потегли към потърпевшият от тежки наводнения регион на Хюстън. Доналд Тръмп бе с високи обувки, състезателен панталон и яке като за рискова среда, до момента в който Мелания бе с чеп и обувки на доста висок ток.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР